Tuesday, November 23, 2010

helo pottter besh!


*yaya sebut harry potter --> helo pottter. macam ade qalqolah pulak kat T tu. heh*

salam to all,
waktu kecik dulu, kakak sy ada kasi sy baca buku Harry Potter. tp tak ingat Harry Potter yang mana. yang pasti, lepas 10 mukasurat, sy mengalah. ceh. mengalah kunun. sy fed up sbb setiap line sy baca kene bukak kamus. hahaha. lepas tu trus sy tak baca mana2 buku HP lagi dah. tapi sekarang terhegeh-hegeh nak carik buku HP balik. mengade betul sy ni.

nak dijadikan cerita, aritu pegi tgk HP7 kat TGV Wangsa Walk. (In case sesape tak tau, kat Wangsa Maju ade TGV ye..) Mula-mula mengedik nak tgk first day tayangan, tapi sebab kene balik umah cepat, so, terpaksa tengok 2nd day. heh.



apepun, personally, HP7 mmg best. mmg mmg best. mmg mmg mmg best. mmg super duper best. maybe the best HP dalam semua2 HP. woh! pujian menggunung mcm KLCC. tp mmg worth la tgk. value friendship mmg superb!

siyes nampak real kan?


part ni sangat kelakar! siyes! hahahaha


cute!

obliviate! huuuuuuu. sedih
=(

terutama bila tgk part Ron tinggalkan Harry & Hermione tu mmg sedih. ye laa. diorang dah kawan lama..then, part Dobby mati tapi sebab dia hepi ada kawan mcm Harry sume. mmg touching.



Dobby mati.. huuu


awwwww. so sweet.


u see,

BEST FRIENDS don't lie
BEST FRIENDS keep secrets together
BEST FRIENDS share problems
BEST FRIENDS care for one another
why?
because sharing is caring.

so, treasure them. hargailah kawan anda jika mereka masih mengambil berat tentang anda.

=)

No comments:

Post a Comment