Sunday, March 13, 2011

abc sodapppppppp~


pertama sekali nak cakap thanx dekat Huda sebab jauh-jauh sanggup datang join small reunion ni. kepada Angela, selamat pulang ke Alex dengan selamat. jawab exam baik2 kat Mesir sana. jangan duk usha gadis Ellisya tu je. haha . anda tahu sapa Ellisya? klik kat link tu. comey woh. saya puji tak bermaksud saya les tau. nonono~


dan bagi penggemar ABC, ada satu tempat yang sedap dan harga dia quite reasonable. nama kedai dia Fradoo ABC. memang siyes banyak isi dalam tu, dengan askem cokelat, dengan coklat cair nye lagi, dengan buah anggur seketul, dengan love letter sebatang, dengan..aih banyak la. cubala! dekat seksyen 2 Shah Alam. :)



ps: lately asik update pasal makanan je kan? tp saya tak tembam-tembam jugak. haih.

No comments:

Post a Comment