Saturday, August 27, 2011

cekap-iang?

it was unplanned iftar. well, not really unplanned, tapi nak buka kat mana, tempat, masa, tentatif semua go with the flow aje. on the dot baru decide nak naik lrt atau ktm. nak turun dekat hang tuah, masjid jamek atau bandaraya. on behalf on my friends, minta maaf ye kalau tak invite yang lain. mahap sangat ye. next time, kita buka sama-sama ye :)


serius, tak rasa dah dekat 6 tahun tinggalkan samura. semua pun dah besar. haha. terkesima okay tengok taf pakai kemeja. haha. btw, cekapiang tu adalah nama gelemer kelas kami dulu :)








simple yet memorable iftar. plus, felix pulak bawak homemade choc cake :D :D weeee.


nice kan? :)




another lovely night with lovely people










ps: gambar terhad ye. kepada peminat tafzani, maaf kerana mengecewakan anda. hahaha

No comments:

Post a Comment