Thursday, October 27, 2011

help

pernah tak anda rasa like u don't belong di suatu tempat tu?
i do.

pernah tak anda rasa down gila, lagi down dari dapat C untuk add maths?
i do.

pernah tak anda pujuk hati anda setiap hari, setiap masa, setiap minit untuk teruskan sesuatu yang anda tak suka?
i do.

pernah tak anda senyum yang tersaaaaangatlah fake sampai anda sendiri rasa nak tampo-tampo je muka anda tu?
i do.

pernah tak anda rasa macam nak menangis semahu-mahunya, tapi anda terpaksa tahan demi masa menjaga air muka?
i do.


pernah tak anda rasa stress gila sampai kalau boleh, anda nak mintak sakit mata supaya tak yah pegi keja/kelas selama seminggu?
i do.



saya tak tau apa yang Allah rancang untuk saya, but for now, i HAVE TO bersabar dengan segala yang berlaku tapi hati saya tak sekuat itu. so, saya nak mohon jasa baik sesiapa yang baca entry mereng ni, tolong doakan saya kuat menghadapi segala dugaan yang Allah berikan. cukup dengan ucapan "InsyaAllah."

terima kasih semua. semoga Allah merahmati kalian :')


No comments:

Post a Comment