Sunday, October 2, 2011

okay. okay. saya tau. mood konvo dah lama habes. dah basi dah pun. tapi tak kira. nak tepek jugak gambar konvo kat sini. hee.

actually, nak mintak khidmat sahabat terbaik AJAI . tapi, ajai tak free pulak time tu. fyi, ajai is one of the best freelancer yang i pernah jumpa. serious. try klik link tu. pastu, tengok la gambar-gambar dia. harga pun quite reasonable jugak.

so, ajai tak boleh, kami try ARES pulak. alhamdulillah, deal dengan ares tak susah sangat sebab dah kenal ares dekat kolej. hasilnya? memang puas hati :) kat bawah ni antara contoh gambar. price pun okay. interested? just click on the link.









ps: sedih. gambar ambil skrol dengan chancellor yg ukm amek buruk gila :( rasa nak saman je photog ukm ni. grr.

No comments:

Post a Comment