Wednesday, October 26, 2011

World Hunger Relief

duk jalan-jalan mencari company untuk buat lead baru, sekali terjumpa kempen 'World Hunger Relief' kat web KFC. ohhhh. macam best je.


kempen dia jalan sepanjang 5 km. alaaa macam merentas desa tu. start dekat Istana Kehakiman, Presint 3, Putrajaya, jalan jalan jalan, buat U turn, pastu habis pun dekat Istana Kehakiman tu juga.

Tarikh: 29 Oktober 2011
Masa: 1.00 pm
Tempat : Putrajaya


Pendaftaran RM 25. dapat t-shirt, goodie bag, makan. Oh! artis jemputan Mizz Nina dengan Hujan.  nampak macam best je. dah lama tak buat keje amal sambil bersenam ni. tapi pukul 1 tghari? aiyooo. tu yang lemah sikit tu. hurm.


ada sesiapa nak pergi tak?




ps: Tom Yum Crunch memang tak boleh lawan Hot n Spicy.


No comments:

Post a Comment