Friday, February 10, 2012

hantaran coklat handmade sedap

Searching for chocolate for engagement? or maybe for somebody's wedding? or maybe for birthday surprise? well, maybe i can suggest you something :) *banyak giler maybe -_-" *

owner dia Nur Farhana. boleh panggil Nana. coklat ni semua handmade dan saaaaaaaaaaangat lah sedap. siapa yang pergi kenduri kawen kakak saya bulan 11 tahun lepas, confirm anda akan setuju dengan saya kan? coklat dia sedap. tak melekit dan berlemak macam kalau kita makan coklat murah tu. seriously worth it!


boleh buat as a token of appreciation to someone or etc.



 contoh doorgift time kenduri kahwin

 nak tau apa special dengan coklat ni? kat tengah-tengah tu ade OREO kot! super sedap. siapa hantu coklat, this is for you.






antara tempahan yang pernah diterima. boleh letak gambar. boleh mintak buat edible image akat coklat. boleh mintak buat shape. coklat angry bird pun ada. tapi gambar tak ade laa :( 


pun boleh buat bouquet bunga coklat


actually ada baaaaaaaanyak lagi gambar-gambar. jenuh la pulak nak upload. apepun, kalau terasa macam nak order, boleh contact Nana ye. atau call 017-7304686 :)


No comments:

Post a Comment