Thursday, May 24, 2012

result Subway Giveaway

orait. di saat ini sy baru sahaja balik dari BNRS training. hadoi lee. capek kok. nak tido terus je rasaaa but, as promised, i akan announce jugak winner(s) utk giveaway ni.

so, to be fair and square, i used generator to pick the winner. and the coupon goes to .........


*tatau la asal time dekat generator tu pukul 3 petang*
pemenang dikira berdasarkan turutan komen ya. maka, mengikut percaturan, pengkomen ke 6 ialah cik http://eadila.wordpress.com/. 


hurmmm...lepas tu pikir-pikir balik, saya kasi 2 pemenang la. so, i generate one more and the winner goes to the commentor number 10! dan orang bertuah itu adalah puan Mawar Berduri. haha. rezeki teacher's day kot?



okay. so, i'll give them the June and July punya kupon. kupon2 lain tunggu next giveaway ye. tq :)

oh yes. WINNERS, please do text me ur add. or u can just put in the comment box. kalau tak cemno eh eden nak kasi kupon ni ha. hihi



ps: rasa cam nak quit BNRS la. buuuuuuusarn gileww. T_T

No comments:

Post a Comment