Saturday, May 31, 2014

Jovian Mandagie RTW 2014

Assalamualaikum. Phewww. Baru ada masa nak tulis blog. Semenjak start kerja balik ni, sibuknyaaa rasa. Dengan nak isi form clients la, dengan appointment la, dengan Ammar nak susu la, dengan nak try masak resepi baru la...eh? Hahahaha. 

Just want to share pasal Jovian Mandagie Annual Fashion Show. Tahun 2014 ni, theme dia RTW atau Ready To Wear Raya 2014. Perghhh. Lawa tak henggat. Tapi biasa la. Sehelai tu mau dekat rm500 jugakla. Price ranges from rm430- rm650. But worth it la bila tengok pada quality,material and design.


Taraaaa. The invitation cards with goodies bag. Hehe. Syampoo free dalam tu memang terbaik. Wangiiii dia tahan dekat 2 hari woooo.

Here are some of the pictures taken during the event. Soomsorry for the poor quality photos. Haha. Henpon murah..nak buek camno.


I present to you....Coco by Joviannnnnnn *clapssss*



Heh. Tu je gambar yg diambil. Sebab camera fon ni macam hampeh sangat, malas nak snap snap. Maluwww.



Nampak tak flowy flowy dekat bahu tu? Sekarang memang tengah trend. Even baju menyusu pun ada. Haha. Tak kira laaa. Cantekkk! Dah. Tu je la. Nak tengok yang lain, sila ke website dia ya. Ok peeps, gudnite.

No comments:

Post a Comment