Friday, November 14, 2014

Review: Ephyra


Macam kenal aja testimoni tu? Ihik ihik. malu la kitewww.

I am not an agent. Just a normal consumer. Tapi memang best la Ephyra ni. Cuma kalau nak tengok perbezaan, kene tengok org lain kot. Saya jenis kulit tak bermasalah. Jerawat segan nak keluar. So, nak buat comparison before and after memang macam tak de beza apa. Haha. Time tgh gigih minum, memang nampk kulit best sikit la. Pastu dah pegi pantai, birat sana, birat sini. Tak minum. Dahhh gelap balik.

So, kalau sesiapa nak try, boleh la try pegi kat @klmegayes2014 , ada booth #ephyra kat situ. Harga diorg kalau tgh sale mcm ni murah. Utk trial pack, dlm rm60, dpt shaker, dapat #ephyraskinbar, dapat makeup bag n beg itam tu. Memang worth it la.

Ps: diorg patut bayar aku la utk jadi duta ganti Memey. Hikhik

No comments:

Post a Comment