Saturday, March 14, 2015

Review: Matta Fair 2015


Just got back from #mattafair2015. In a nutshell, i think this year kurengg sikit la 😔. ( despite Ammar yang cranky sepanjang masa 😓 )

Dari segi booth arrangement, there are lots of halls, but you don't know which tourism in which hall ( lack of sign board ),then, bila nak tanya kat PIC kat tgh-tgh jalan ke hall 3 dan hall 4 tu, diorg sibuk sembang la..hisap rokok la. Few couple depan kitorang pun macam lost sekejap nak pergi mana. Kemudian, dengan kat tempat oversea, tiba2 ada booth visit terengganu pulak, booth Bali boleh pulak share dengan booth Kuching. Aiyoo. Confusing! Susunan booth memang sangat membuatkan jalan stuck everywhere sbb semua sales rep pun duk tgh jalan edar flyers, dgn visitor pun duk tgh jalan, dah mcm sesi melaga punggung dan bahu jadinya.

I tried to search for tempat feedback, but couldn't find due to soooooo many insurance agent blocking people while holding gift at the hallway. Hope the authorities can improve it next time.

On the good side, they have nursing rooms! Yeayy 👍👍👍. So, if you're planning on going to #mattafair tmrw, u gonna need a floor plan 😁. Thats all review from me. Tq.

Sincerely,
Matta Fair Loyal Visitor 💋

No comments:

Post a Comment