Sunday, May 17, 2015

Pregnancy and vomiting

Pregnancy kali ni memang mencabar. Fuhhh! Rasanya masa Ammar dulu memang mabuk-mabuk. Naik kereta pun tak boleh sebab mabuk. Muntah di restoran tak payah cakap la. Kesian makcik yang dengar tu. Huhu

But this time dia punya penangannnn. .pergh! Sampai masuk hospital. Tak pernah dalam history pergi hospital pukul 2.30 pagi, dekat pukul 4.00 pagi still di hosptial. Penatnya, ngantuknya, letihnya..Allah aja yang tau. Rasa macam nak baring atas lantai hospital tu sebab tak larat sangat.


Alahan? Tak payah cakap la. Bau nasi tak  boleh, bau sabun tak boleh, bau husband tak boleh ( ni dari Ammar lagi macam tu )..haha. Bau sambal, bau ikan goreng, bau seafood, bau rokok, bau lala, etc. Tapi yang peliknya kali ni, bau PELUH ammar dgn pampers ammar pun tak boleh. Loyaaa! Hahahaha. End up, ibu mmg la jarang peluk ammar, unless ammar baru lepas mandi tanpa sabun. Hihi. Kesian semua org tak boleh mandi pakai sabun.

Haih. Mudah-mudahan baby jadi anak yang baik ya syg. Banyak ibu bekorban  utk awak :)

No comments:

Post a Comment