Sunday, August 23, 2015

Review: Quill City Mall awesome!

Yesterday was the first time pegi Quill City Mall. Nama je anak KL, tapi selama ni lalu sebelah jeling-jeling aja 😄.

Sampi semalam masuk parking , ok la. Dia ada sensor available parking tu kan, so memudahkan org nak cari parking. Then dia siap ada ladies car park. But sdly, sepanjang saya berada di parking lot, yg saya nampak masuk parking siti semuanya driver lelaki. It's either they don't know their gender or they are so stupid that they forgot they have scrotum. Blerghh. Typical malaysian.

Ok move on. Then masuk2, terus cari surau dia sbb tak sempat zohor lagi. There's one at LG and the other one dlm Aeon at level 2. Both are very nice. Clean and odourless. Maybe sebab baru lagi kot? But still, i'm happy.

Tapi dalam banyak-banyak benda, i nak cerita one thing ni aja. Kalau pergi sana, and nak cari baby room, please pegi kat Aeon punya di level 2. Seriousssss sangat best! I tell u why.

They have a big playroom.

Ruang menunggu yang luas dan selesa. Let's say wifey nak susukan anak, and hubby dah letih, boleh la duduk2 regar kat sini sambil biarkan anak yg sulong main di playroom tadi. Convenient kan?

Diaper changing place. Itu model tak berbayar ;)

Ni pula gambar dalam nursing room. Let's say kat tempat changing tadi tu penuh, boleh la masuk ke sini sbb kat dalam setiap bilik nursing ni mmg dilengkapi dengan changing table tu.

Best kan? And there's moreee. Toilet dia pun special. Sebab ada khas untuk kids punyaaaa. Yeayyy!

Kat tepi tu ada 1 lagi tempat pee pee dan sinki semua. Macam comel je. Hehe.

Cuma cons dia, lat level LG memang payah nak dpt line. And lif dia agak tersorok. Mcm dia tak nak kasi naik lif aja kan? Hahahah. 

But, will definitely come here agaiinnnn!

No comments:

Post a Comment