Saturday, February 25, 2012

it's official. we're the best.

some people questioning what's the difference between CIMB unit trust fund with other banks. maybe these pictures can answer all the inquiries and doubts towards us :)







and the best award of all :)



well, what more can we say, IT'S OFFICIAL. we're THE BEST!


with average return of 26%* every year, we'll TRY our best to make your life better. 
let us help you help YOURSELF.

You want to be RICH, to have to WORK HARD for it, pray to ALLAH, do lot's of GOOD DEEDS, and manage your money WISELY.

after all, “Truly, God does not change the condition of a people until they change what is in themselves.” (Quran 13:11)


if you need more info, just contact me through 013-3107764.


ps: * according for the past 12 years performance.

Friday, February 24, 2012

Friday, February 17, 2012

friday's flick: AWC - Nona, Safi Rania Gold

Anugerah Wanita Cemerlang - Siri 2
Seri Pacific Grand Ballroom







ps: tq for the table Pn Bochi. it was a great event. u're the best! :)


Monday, February 13, 2012

stuart little's wedding

just a quick update. sayed dah kawen. adoi. our stuart little dah kawen. i just can't believe that. he was the smallest in our class, the most rascal, the most annoying boy, the most immature face, and now he is someone's husband. ahaha. anyways, to sayed aiman aka stuart little aka penyanyi nasyid terhebat di abad ini, selamat pengantin baru. moga kekal abadi selamanya. amin :)


and as usual, small reunion dilakukan dengan makcik-makcik yang separa insane. 





 wif pengantin. persoalannya : siapakah yang berdiri ramai-ramai dalam gambar ini? musykil jap.

 haa. ni baru betul kami-kami sahaja. haha :)


 continue chatting kat Wangsa walk jap

tak puas kat Wangsa Walk, pergi Bukit Jelutong pulak. sambung update terbaru. gahaha. 
*kama n sue, kami sangat terasa ketiadaan anda bersama kami pada malam itu. sobss*

okeh. dah malam. nanti mak bising. balik. balik.

 

ps: sapa pula nak kawen lepas ni?

Friday, February 10, 2012

hantaran coklat handmade sedap

Searching for chocolate for engagement? or maybe for somebody's wedding? or maybe for birthday surprise? well, maybe i can suggest you something :) *banyak giler maybe -_-" *

owner dia Nur Farhana. boleh panggil Nana. coklat ni semua handmade dan saaaaaaaaaaangat lah sedap. siapa yang pergi kenduri kawen kakak saya bulan 11 tahun lepas, confirm anda akan setuju dengan saya kan? coklat dia sedap. tak melekit dan berlemak macam kalau kita makan coklat murah tu. seriously worth it!


boleh buat as a token of appreciation to someone or etc.



 contoh doorgift time kenduri kahwin

 nak tau apa special dengan coklat ni? kat tengah-tengah tu ade OREO kot! super sedap. siapa hantu coklat, this is for you.






antara tempahan yang pernah diterima. boleh letak gambar. boleh mintak buat edible image akat coklat. boleh mintak buat shape. coklat angry bird pun ada. tapi gambar tak ade laa :( 


pun boleh buat bouquet bunga coklat


actually ada baaaaaaaanyak lagi gambar-gambar. jenuh la pulak nak upload. apepun, kalau terasa macam nak order, boleh contact Nana ye. atau call 017-7304686 :)


Saturday, February 4, 2012

tolong beritahu dia

tolong beritahu dia,
bahawa aku bukan sengaja.
tolong beritahu dia,
bukan niatku buat dia terluka.
tolong beritahu dia,
ini semua ketentuanNYA.

tolong beritahu dia,
kuatkan semangat dalam dirinya,
jaga kesihatan, makan, minumnya,
jangan berduka, bermuram durja,
pastikan ada senyuman terukir di wajahnya.

tolong beritahu dia,
buang semua kenangan lama,
andai itu yang menjadi bisa,
buang semua memori lama,
andai itu membuat dia sengsara.

tolong beritahu dia,
mungkin sampai di sini sahaja,
mungkin jodoh bukan milik kita,
kita dah berusaha kearahnya,
tapi DIA yang menentukan segalanya.

tolong beritahu dia,
aku sentiasa mendoakan dia,
aku berharap dia akan lebih bahagia,
aku pasti ada bidadari syurga yang sedang menunggu dia.

tolong beritahu dia,
tolong beritahu dia,
tolong beritahu dia.




ps: 060212 = 21.