Wednesday, January 14, 2015

District 21 @ IOI City Mall

Haritu dah story pasal ice rink di IOI City Mall kan? Harini nak cerita pasal District 21 pulak. Perghhhh terbaik beb! Highly recommended bagi sesiapa yg ada anak-anak atau pun couple yg nak ada quality time with partner masing-masing atau hangout dengan kawan-kawan atau lawatan sambil belajar. 







Gambar yang dekat bawah ni macam dekat Trampoline tu. boleh lompat-lompat. Kanak-kanak hyperactive mesti suka. Then, dekat hujung tu ada basket ball net. So, sapa-sapa tak cukup ketinggian, tapi nak feeling buat slam dunk, boleh la datang sini ya :)


Nampak tak kat situ? ada cafe sekali. so, dah penat-penah main, boleh la rest jap. recharge energy, then sambung balik .



OK. Ni pula untuk kids corner. Still challenging, but suitable for their age :)



Bak kata my hubby, ni geng bas sekolah punya bas tersangkut kat spidey web. hehe


Dah penat round, kita balik dulu ya. Nanti Ammar besar sikit, kita datang lagi. Tata :)



Friday, January 2, 2015

Preloved: Halford Zuzz 4 for sale


Assalamualaikum semua. Since Ammar pun dah besar dan MOST of the time pegi jalan tak bawak pun stroller yang cantik ni, i've decided to let it go :'(

Sedih, tapi tu la. Dari terperap kat rumah, baiklah sesiapa yang memerlukan pakai. :) 


Nak jual combo with carrier. Condition superb! Tip top like new. Very seldom of usage. Boleh kira dgn jari kot berapa kalu pakai. 




Retail price: Rm 1,2++
Harga letgo: Rm 790 aja

Lai lai lai. Stroller murah. Stroller branded murah-murah. Stroller halford murah-murah. Stroller preloved halford. Lai lai lai!

Cod hanya di kawasan Bangi, Ampang dan Ulu kelang ya. Serious buyer only. If interested, boleh contact 013-3107764.