Thursday, May 24, 2012

result Subway Giveaway

orait. di saat ini sy baru sahaja balik dari BNRS training. hadoi lee. capek kok. nak tido terus je rasaaa but, as promised, i akan announce jugak winner(s) utk giveaway ni.

so, to be fair and square, i used generator to pick the winner. and the coupon goes to .........


*tatau la asal time dekat generator tu pukul 3 petang*
pemenang dikira berdasarkan turutan komen ya. maka, mengikut percaturan, pengkomen ke 6 ialah cik http://eadila.wordpress.com/. 


hurmmm...lepas tu pikir-pikir balik, saya kasi 2 pemenang la. so, i generate one more and the winner goes to the commentor number 10! dan orang bertuah itu adalah puan Mawar Berduri. haha. rezeki teacher's day kot?



okay. so, i'll give them the June and July punya kupon. kupon2 lain tunggu next giveaway ye. tq :)

oh yes. WINNERS, please do text me ur add. or u can just put in the comment box. kalau tak cemno eh eden nak kasi kupon ni ha. hihi



ps: rasa cam nak quit BNRS la. buuuuuuusarn gileww. T_T

Wednesday, May 23, 2012

pengumuman

okay. contest dah tutup. dan  di saat giveaway ini nak dibatalkan, tetibe TERcukup pulak 10 contestant. so, i will announce tomorrow ya the winner. or shud i say winners? haha. doakan saya baik hati, i'll use the word 'winners' la. okay. 





ps: soo super duper busy this week. tak sempat nak update apa-apa. T_T.
pps: i KNOW i am qualified for the trip. Chiang Mai, wait for me!

Monday, May 7, 2012

giveaway Subway :)


okay. sebenarnya saya ada baaaanyak kupon Subway. rugi la pulak rasanya kalau tak pakai. so, since saya pun tak berkesempatan makan Subway, saya nak kasi for FREE! :) 



so, giveaway ni senang aja. tapi disebabkan saya dah laaaaaaaaaama sangat tak buat giveaway, jadi kalau sambutan dia less than 10 contestant, it will automatically terbatal. and the rules are as follows:


1) give me a reason why do you want that coupon.
2) leave your blog link at the comment.

that's it. giveaway hanya untuk 2 minggu sahaja. starting today (7 May 2012 ) sehingga 21 May 2012. 

have fun :D



ps: i have another 6 Subway coupons for the upcoming months. so, stay tune for the next giveaway.

Friday, May 4, 2012

Singa mari - part 1


after 23 years hidup, baru first time jejakkan kaki ke bumi Singapura. kesian kan? sobsss. dah la fully sponsored by FaMa. padahal dah keje. adoi laa. sedihnye la hidup mengharapkan simpati orang. mak kata, pergi je. bila lagi nak pergi kan? hurmm. walaupun berat hati, tapi rezeki jangan ditolak. ngeh ngeh ngeh :)

and so, i went there wif my fiance, and the rest of Elite family members. 2 whole days burnt by travelling ke sana dan pulang ke KL sahaja. so, make sure u guys naik flight.*kalau kaya laa* it will save lots of time. i guess. hahaha. we spent the 2nd day merayau di bandar Singapore. we went to Sentosa, Marina Bay, Little India and continue shopping at Mustafa. it's quite cheap there. rasanya kalau MRT tu boleh cakap, dia pun dah naik bosan tengok muka kitorang asik keluar masuk keluar masuk. haha.  the 3rd day tu sepenuhnya di Universal Studio. it was AWESOME! really worth it. just, next time if u guys wanna go there, please..please buy the express universal ticket. seriously.


kami menginap di Hotel 81 Bencoolen. it's like a budget hotel, tapi quite nice jugak la. the room was just nice for 2 person. got TV, small fridge, bathtub, and the aircond was super cold! haha. tatau la dia pakai brand apa.

teruja baik MRT punya pasal, kat sini pun nak posing. heh.




the 3rd day, it's time for Universal Studio Singapore! yeah!


rock climbing wif Tasya. a very high spirited young girl :) nak tau apa yang special pasal rock climbing kat USS ni? 

taraaaaa! heeeee

and the rest of USS. cuma snap certain tempat je. bateri camera dah kong. zzzzz -_-"








Last but not least, kalau pergi ke USS, tempat yang MESTI MASUK:

1) Transformers
2) Cyclone roller coaster
3) Mummy ride

tempat makan punya pics, nanti i buat dalam 2nd entry yeh :)



ps: i want to go to Chiang Mai so badly :(