Thursday, September 4, 2014

Menang lagiii!



Wooooohoooooo!! Alhamdulillahhhhh! Fuh. Rezeki kali ni datang dalam contest di FB pula ya. 

Walaupun hadiahnya tak seberapa, tapi untuk seorang ibu muda yang dah setahun lebih tak dating dgn hubby tercinta, dpt ticket wayang FREE tu un dah cukup best dah tu. Hahaha

Tq CWA! I looooove my job!

Tuesday, September 2, 2014

DARLIE winner!

Muehehe.. Can u see my name there? 

Woohoo. Alhamdulillah. Dpt stok berus gigi n ubat gigi utk 3 tahun kauuu. DARLIE EXPERT FRESH lagi tu. Tapi biasa laaa. Dah kene catu. So, stok jadi utk stgh tahun je. Zzzz

Tapi serious, memang best. Berus dia sangat halus dan lembut. Bila guna berus gigi dia rasa mcam malam raya, sambil dgr org takbir dan tengok budak-budak main bunga api. Haaa. Giteww feeling dia.

Tak caya? Cubalah sendiri!

Monday, September 1, 2014

Elite Raya n Birthday

And so..tahun ni celebrate bday with Elitians. Had soo much fun! Bless to be in  this company ;)